Servicekoordinator sökes!

Furuno är ett globalt verksamt företag, marknadsledande inom marinelektronik med ett brett produktsortiment för handelssjöfarten, det större utsjöfisket och fritidsbåtsägaren. Vi utvecklar och producerar utrustning inom huvudområdena navigation, kommunikation och fisksökning och har även produkter för landmobila applikationer. Furuno är känt för hög kvalitet, stor driftsäkerhet och satsar kraftigt på utveckling av framtidens elektronik.

Furuno Sverige AB, beläget i Västra Frölunda, är ett helägt bolag under Furuno Danmark A/S som ingår i den japanska Furuno Electric koncernen. Idag arbetar 18 personer i Furuno Sverige AB och vi är nu aktuella för att under året introducera helt ny och spännande elektronik inom alla våra affärsområden.

Om tjänsten

Furuno Sverige AB erbjuder ett omväxlande arbete som servicekoordinator där du med hjälp av Furunos servicenätverk kommer att handlägga serviceärenden för våra rederi-, fiske- och fritidskunder världen över.

  • Koordinera inkomna serviceuppdrag via telefon/e-post.
  • Beställa och rapportera serviceuppdrag via vårt affärssystem Navision.
  • Planera och följa upp serviceärenden från början till slut.
  • Assistera och samarbeta med serviceansvarig.

Om dig

Du är positiv och serviceinriktad samt trivs med att samarbeta med andra. Du är en problemlösare som gillar ordning och reda och tar ansvar för ditt arbete.

  • Trivs med utmaningar och kan hantera många olika uppdrag samtidigt
  • Driven
  • Goda administrativa kunskaper
  • Ordningssinne
  • Goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift

Kvalifikationer

Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av kundsupport och service. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och att du är en van användare av Officepaketet och gärna erfarenhet av affärssystemet Navision. Då Furuno har kunder, leverantörer och systerbolag över hela världen är det viktigt att du behärskar engelska väl såväl i tal som i skrift.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning och börjar med en 6 månaders provanställning.

Om du tycker att det låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt till jobb@furuno.se. Märk din ansökan med ”Servicekoordinator”.

Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ytterligare information om tjänsten lämnas av Maria Nederman på telefon 031-709 89 47 eller via mejl mn@remove-this.furuno.se.